Volledig gerenoveerd wonen vanaf €89.500,- k.k.

Een levendige wijk met sfeer en karakter

De locatie van de gerenoveerde woningen in Rumerslanden is ideaal. De wijk is volop in ontwikkeling, zowel renovatie van bestaande woningen als nieuwbouwwoningen zorgen voor een nieuwe impuls. Daarnaast zijn er volop voorzieningen in de buurt, zoals de Kruidvat, Hema, supermarkten en het zwembad. Shoppen, naar de bios of een terrasje pakken? De binnenstad van Almelo is slechts 5 tot 10 minuten fietsen!

Bekijk de gerenoveerde woningen

Helemaal van ‘nu’

Rumerslanden is volop in ontwikkeling en wordt steeds mooier! Naast de opgeknapte woningen komen er ook nieuwbouwwoningen. Op het grasveld aan de Bevrijdingslaan ontwikkelt Woningstichting St. Joseph Almelo nieuwbouwwoningen.

In de impressie zie je een voorbeeld van hoe de wijk eruit komt te zien. Dit geeft een enorme impuls aan de wijk met extra voorzieningen, speeltoestellen en leven in de buurt! Dit is dus hét moment om hier te gaan wonen.

Wonen op historische grond

Rumerslanden ligt naast het Hedemanterrein, dit terrein dankt zijn naam aan de textielfabriek Hedeman die hier aan het eind van de negentiende eeuw werd gebouwd. Voor de honderden medewerkers uit de directe omgeving die hun brood hier verdienden, werden arbeiderswoningen gebouwd.

Met de renovatie van deze arbeiderswoningen aan de Bevrijdingslaan, de nieuwbouw op het grasveld en de vernieuwing van het nabijgelegen Hedemanterrein wordt deze buurt een geliefde plek om te wonen.

Volop voorzieningen

In de wijk zijn volop voorzieningen aanwezig. Winkelcentrum Eskerplein huisvest meerdere supermarkten en winkels als De Kruidvat en Hema. Ook het zwembad is om de hoek! Uitgebreider shoppen? De binnenstad van Almelo is slechts 5 tot 10 minuten fietsen.

Onderwijs

In de wijk zit o.a. een Brede Buurt School. Dit zijn goede scholen die onderwijs combineren met naschoolse opvang, zorg, welzijn, sport of cultuur. Hierdoor krijgen kinderen meer kansen om zich te ontwikkelen. Naast deze school liggen er meerdere scholen in de omgeving, op de locatiekaart onderaan deze pagina zijn de verschillende scholen te bekijken.

In het groen

Midden tussen alle voorzieningen, maar het groen vlakbij. Heerlijk fietsen langs het Almelo-Nordhornkanaal of een rondje wandelen door het Schelfhorstpark. In Rumerslanden kan het.

De Gravenallee vormt een groene omgeving nabij het centrum, hier vind je ruim 16 kilometer aan wandel- en fietspaden. In het midden van het Gravenbos ligt de bosvijver. Geniet van de bijzondere natuur dichtbij de stad.

Ja, ik heb interesse!

Heb je interesse in ons aanbod? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaand formulier.

Verkoop & informatie

Kamphuis Makelaars
Ootmarsumsestraat 83
7602 JS Almelo
Tel. 0546-86 91 11
info@kamphuismakelaars.nl
kamphuismakelaars.nl

Snelder Zijlstra Makelaars
Wierdensestraat 39B
7607 GE Almelo
Tel. 0546-850 111
almelo@snelderzijlstra.nl
snelderzijlstra.nl

Ontwikkeling & realisatie

Nijhuis Bouw B.V.
Molendijk Noord 92a
Postbus 241
7460 AE Rijssen
Tel. 0548-53 54 45
rijssen@nijhuis.nl