Volledig gerenoveerd wonen vanaf €89.500,- k.k.

“Naar de stad”

Shoppen, naar de bios of een terrasje pakken? De binnenstad van Almelo is slechts 5 tot 10 minuten fietsen vanaf de Bevrijdingslaan! Langs het kanaal en door de groene Gravenallee fiets je zo het centrum van Almelo in. De binnenstad heeft leuke speciaalzaken, grote winkelketens en gezellige terrassen.

Bekijk de gerenoveerde woningen

Een gezellige binnenstad

Het centrum van Almelo is slechts 5 tot 10 minuutjes fietsen vanaf de Bevrijdingslaan. Je vindt hier de grote winkelketens, maar ook leuke speciaalzaken zoals Het Stijllokaal en Chocolaterie Torino. De horeca op het Amaliaplein en op het Marktplein maken het centrum van Almelo een gezellige plek om te winkelen en een terrasje te pakken.

Markt in het centrum

Iedere donderdagochtend (08:00 – 14:00 uur) en iedere zaterdag (08:00 – 17:00 uur) is er markt in het centrum. Meer dan 30 kramen bieden een uitgebreid aanbod met onder andere: groente & fruit, vis, vlees, zuivel, noten, kleding, bedmode, stoffen en lederwaren. Leuk, gezellig en drukbezocht!

Speel- en waterplezier dichtbij huis

Op een steenworp afstand van Rumerslanden ligt Zwembad Sportpark. Dit zwembad heeft maar liefst 3 buitenbaden, waaronder een afgeschermd peuterbad. Ook is er een glijbaan en een fontein. Daarnaast is er een grote zonneweide en zijn er voetbalgoaltjes, een tafeltennistafel en een beachveld.

 

Natuur om de hoek

De Gravenallee vormt een groene omgeving nabij het centrum, hier vind je ruim 16 kilometer aan wandel- en fietspaden. In het midden van het Gravenbos ligt de bosvijver. Geniet van de bijzondere natuur dichtbij de stad.

De Gravenallee in Almelo is de oprijlaan van huize Almelo. Dit kasteel ligt in de bebouwde kom van Almelo en is een markant herkenningspunt.